Vi accepterar betalning med swish
date

Mån till sätta
24*7

Efter år som besökte de mest populära växande cannabisforumna, blev vi frustrerade över hur svårt det kan vara att undersöka cannabis växer och få verkliga svar på vanliga växande frågor. Vi kände också att det var nödvändigt att vara ett mer användarvänligt sätt att utbilda människor om att växa.

Vi bestämde oss för att det var dags att bygga en webbplats för att dela hur lätt det är för alla på nästan vilken budget som helst för att odla sin egen cannabis inomhus. Vi ville ge en resurs utan inloggning eller ett konto som krävs och istället bara tillhandahålla lättillgänglig växande information för världen.

Vi erbjuder leverans direkt till ditt hem i Kanada och USA och över hela världen av samma cannabisprodukter som du hittar på din marihuana dispensar i din stad. Vi erbjuder rabatter till personer med medicinska förhållanden samt billiga priser för att upprepa kunder som beställer från oss. Vi bjuder in dig att bläddra i vår webbplats för dina favorit THC-behandlar och fyll i din beställning med vår online eller utskrivningsbara orderblankett. Din e-postorder marijuana skickas till dig samma dag vi får betalning och du kan vara säker på att leveransen är privat och säker. Ja, du kan köpa riktig marihuana online med direktreklam och snabb leverans till ditt hem.

Om du vill köpa marihuana i knoppform, hash, kakor, brownies, tinkturer eller smör kommer vi att överträffa dina förväntningar med vårt fantastiska urval och kvalitet på livsmedelsprodukter som bakas med de finaste ingredienserna och ställs till en kostnad som du har råd med. Vår kock är en professionell kock och våra odlare har blivit den bästa vägen som garanterar att du kommer tillbaka för mer. Vi har bara den bästa marihuana till salu som innehåller aktuell THC i alla våra produkter. Sedan 2008 har vi varit den bästa destinationen för alla dina medicinska marihuana behov. Vi har varit i den medicinska marijuana gemenskapen för de senaste 12years, och har en passion för att verkligen hjälpa våra patienter att få optimal lättnad genom medicinsk marijuana. Vi är stolta över vår överlägsen kundservice som hjälper dig, patienten med oavsett frågor eller oro du kan ha genom varje steg i beställningsprocessen. Vi sätter kunden först och är stolta över våra många upprepningar, livslånga kunder och de relationer vi har utvecklat under vägen.

Snabb Pålitlig Frakt:

Vi erbjuder att skicka och spåra med alla beställningar. Spårningsinformation ges IMMEDIELLT när order skickas. Vi ger också ett meddelande om e-post när din betalning är mottagen.

Kostnadseffektiv frakt:

Vi skickar direkt till din dörr! Kvalitetsmedicinsk marijuana! Med dagens gaspris kan vi spara pengar. Vi erbjuder även rabatter för kunder med medicinskt tillstånd och recept.

Pålitlighet:

Med de många relationerna med odlare vi har utvecklat genom åren, ger vi konsekvent kunden en överlägsen produkt. Du kan lita på oss för att vara den överlägsen online-dispensaren.

Vilka vi är:

Vi är ett par cannabisälskande entusiaster som tycker om att uppleva nya stammar och ediblar och överföra dem till våra vänner och kunder. Kommer från alkoholindustrin insåg vi de sociala skador och förstörelse som alkohol skapar över samhällen i Kanada. I stället för att öppna en kall öl & vinaffär eller att komma tillbaka i baraffären valde vi att gå till det säkrare alternativet.

Vi är dagens moderna motsvarighet till Seagrams familj, Sleeman-familjen och de Bronfmans som alla gjorde ett levande alkoholförsäljning en farligare substans än cannabis.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina medicinska marihuana behov